Hulp nodig bij een project? 

De beste oplossing tegen een eerlijke prijs

Of er nu een krachtige installatie nodig is voor een bedrijf of een eenvoudige inspectie aan huis… Wij zijn er voor elke kleine en grote technische installatie. Voor advies en service tot inspectie en onderhoud. Wij denken mee én vooruit voor de beste oplossing tegen een eerlijke en duidelijke prijs, zonder verrassingen achteraf.

Meer dan 25 jaar ervaring in betrokken maatwerk

Op basis van meer dan 25 jaar ervaring vertalen wij uw wensen naar maatwerk waar u ook later nog plezier aan beleeft. Door bijvoorbeeld een installatie met ruimere capaciteit aan te bevelen. Of door een extra kabel te trekken, die pas in de toekomst zal worden gebruikt. Dit vooruitdenken bespaart later immers geld én ongemak.

Krachtinstallaties

Een betrouwbare en stabiele krachtinstallatie voor zware industrie, machines of zwembad thuis nodig? Wij zijn de erkende installateur voor krachtstroominstallaties van 400 volt bij bedrijven en aan huis, dé garantie voor continuïteit. Met een krachtinstallatie is er immers altijd voldoende energie beschikbaar.

Verlichting

Een lichtplan voor een nieuw huis? De winkelpui beter uitlichten? Uitbreiding van de verandaverlichting? Of misschien wel nieuwe verlichting voor de vijver? Of het nu gaat om aanleggen, doortrekken of uitbreiden… ook als het gaat om verlichting in en rondom huis, zaak en tuin komen wij graag langs.

Domotica

Waar zouden we vandaag de dag zijn zonder geautomatiseerd technisch comfort? Logisch dan ook dat steeds meer mensen het gemak ontdekken van domotica, oftewel huisautomatisering. Samen met onze deskundige partners bedenken wij de meest efficiënte en passende oplossing voor iedere gemakswens.

Internetaansluitingen

Internet… tegenwoordig kunnen we niet meer zonder. En dan is het wel zo prettig als de verbinding altijd stabiel en betrouwbaar is. Nog steeds heeft bedraad internet een beter en stabieler bereik dan een draadloos Wi-Fi netwerk. Met veel kennis en ervaring leggen wij vaste internetaansluitingen thuis en op de zaak aan.

Beveiliging en toegangscontrole

Op zoek naar een optimale beveiliging van het huis? In de gaten kunnen houden wie er allemaal in en uit het bedrijf loopt? Wij bedenken voor elke wens en situatie de meest veilige en passende oplossing tegen een vooraf duidelijke en vriendelijke prijs. Betrokken en professioneel door onze erkende installateurs aangelegd.

Meterkasten vervangen

Nog een ouderwetse meterkast in huis of op de zaak? Of meer capaciteit nodig voor al die zware apparaten die behoorlijk wat energie nodig hebben? Ook in het vervangen van meterkasten zijn wij inmiddels ruim gespecialiseerd. Samen bekijken we welke meterkast het beste past bij deze energiebehoefte.

Laadpunten elektrische auto’s

We zien ze steeds vaker in het straatbeeld verschijnen: de elektrische of deels elektrische auto’s. Vanaf het begin heeft ME Technische Installaties deze ontwikkeling met veel belangstelling op de voet gevolgd. Onze expertise bij en passie voor het aanleggen van elektrische laadpunten is dan ook bijzonder groot.

Inspectie of advies

Soms kan net dat ervaren en gespecialiseerde oog van een deskundige een gerust gevoel geven. Zeker als het gaat om techniek, iets wat voor veel mensen vaak iets ongrijpbaars is. Dat begrijpen wij als geen ander en komen daarom ook langs voor een advies of een inspectie om te kijken of alles nog veilig en bij de tijd is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    VOORNAAM *

    ACHTERNAAM *

    E-MAIL *

    TELEFOONNUMMER *

    HOE KUNNEN WE HELPEN