Wie zijn wij

Het bevlogen team van ME Technische Installaties

ME Technische Installaties is het bedrijf van Mark en Myriam van der Elst die in 2014 hun droom zagen uitkomen. Na jaren in allerlei functies voor diverse bedrijven gewerkt te hebben, wilde Mark het eindelijk zelf doen. Betrouwbaar vakmanschap in elektro- en installatietechniek met passie en bevlogenheid brengen… dát moest de insteek worden.

Erkend installateur

Als erkend installateur en lid van de branchevereniging Techniek Nederland werken wij volgens de actuele regelgeving en NEN-normering. Hiermee bent u niet alleen verzekerd van vakmanschap, deskundig advies en de beste service, maar ook van uitgebreide garantie op al onze producten en projecten. Bovendien laten wij uw woning of bedrijfsruimte iedere dag weer netjes achter.

Onverslaanbaar als het gaat om persoonlijke aandacht

De rolverdeling is overduidelijk. Waar Mark meer de onbezorgde installateur is, vult Myriam dat naadloos aan door hem achter de broek aan te zitten en te helpen met boekhouding, administratie en agendabeheer. Samen een ijzersterk en onverslaanbaar duo als het gaat om persoonlijke aandacht voor de klant tijdens elke elektro- en installatieklus.

Maatwerk

Op basis van meer dan 25 jaar ervaring vertalen wij uw wensen naar maatwerkoplossingen, waar u ook jaren later nog plezier aan beleeft. Door u bijvoorbeeld een installatie met ruimere capaciteit aan te bevelen. Of door in overleg met u tijdens het werk een extra kabel te trekken, die u pas in de toekomst wilt gaan gebruiken. Dit soort nuttige tips bespaart u later geld en ongemak.

Geen verrassingen achteraf

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Door met kennis van zaken met u mee en vooruit te denken. Voor de beste oplossing en tegen een vriendelijk tarief. Voor zakelijke klanten en particulieren. En altijd volgens een duidelijke offerte, zonder verrassingen achteraf.

Ontzorgen

Kiezen voor ME Technische Installaties betekent kiezen voor kwaliteit. Wij bedenken voor u de meest efficiënte oplossing, met gebruikmaking van de beste materialen en apparatuur. Voor iedere (elektro)technische installatie nemen wij u alle zorg uit handen. U ontvangt precies wat wij helder in onze offerte hebben beschreven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    VOORNAAM *

    ACHTERNAAM *

    E-MAIL *

    TELEFOONNUMMER *

    HOE KUNNEN WE HELPEN